Kjøpsvilkår

LEVERINGSTID

Ordrer som kommer inn før kl. 11 på formiddagen, sendes samme dag, øvrige sendes påfølgende hverdag. Normal leveringstid er 3–5 arbeidsdager innenfor Norge. 

FRAKT, TOLL & MVA 

Fraktkostnaden er alltid 39 kroner. Vi sender din ordre fra Sverige. Merk at ingen norsk toll eller frakt kommer i tillegg. Prisen du ser i NOK, er det du betaler. Ingen tillegg. 

BETALINGSMÅTE 

Vi tilbyr mange forskjellige betalingsmåter, og alle er helt avgiftsfrie! VISA / Mastercard Faktura med 14 dagers betalingstid via Klarna Avbetaling via Klarna. 

ÅPENT KJØP / ANGRERETT 

Du har alltid 90 dagers åpent kjøp og bytterett. Returnerte produkter skal være komplette og i ubrukt stand. Ved retur står kunden for fraktkostnadene til oss. 

Returer sendes til:
Gusto Media AB
Yttriumvägen 2
185 94 Vaxholm
Sverige

REKLAMASJON 

Får du en vare som er i stykker eller feilekspedert, så bytter vi den selvfølgelig og står for returfrakten. Kontakt oss på [email protected] 

FALSKE BESTILLINGER

Det er ulovlig å bestille i en annens navn uten at denne vet om det, og alle slike falske bestillinger vil bli politianmeldt! Vi logger IP-nummer for å kunne bekrefte feilbestillinger.

 ALDERSGRENSE 

For å handle hos oss må du være minst 18 år gammel eller ha foresattes godkjenning. AVBESTILLING Din ordre kan avbestilles så lenge den ikke er sendt. 

SPØRSMÅL?

Har du andre spørsmål om hvordan du handler? Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller på [email protected]

VisaMasterCardKlarna